3

Mixx bedden is o.a. dealer van de onderstaande merken!


 

 

Eastborn Slaapsystemen
Lekker slapen en fit weer opstaan. Daar werken ze bij Eastborn dag en nacht aan. Het resultaat kunt u nu bewonderen. De nieuwe collectie boxsprings en matrassen staat bij ons in de showroom.
Een sterke reeks kwaliteitsproducten van Hollands vakmanschap, verrassende designs en een comfortabel prijsniveau. 


 

Sand collectie. Als slapen in de natuur.
De Sand collectie is opgebouwd uit louter natuurlijke materialen zoals wol, katoen, paardenhaar, Tencel en natuurlatex. De topmatrassen hebben een kern van natuurlatex of pocketvering en zijn 8 tot 12 cm. dik. De matrassen hebben een hoog/laag pocket kern en zijn naar keuze met paardenhaar leverbaar voor betere vocht afvoer en een steviger slaapcomfort.
 

Ubica matrassen en boxsprings
Al meer dan 90 jaar een vertrouwd Nederlands product.
  

Pullman
Hoe het nog beter kan, daar liggen wij nou wakker van
 

 Van Houdt slaapkamers
Massief houten slaapkamers
 
.


 
Auping
* bedombouwen
* boxsprings
* spiraalbodems/matrassen
* bedtextiel


 

Innovatieve slaapoplossingen
In 1957 schreef Lattoflex geschiedenis met de lattenbodem. in samenwerking met de medische wereld is lattoflex fundamenteel onderzoek blijven voeren naar een beter en gezonder slaapcomfort en groeide zo uit naar dé referentie op het vlak van slaapcomfort
 
 

 
 
 


Geltex matrassen
1. Ideale drukverdeling voor een comfortabel gevoel
2. Maximale ventilatie door open celstructuur
3. Zacht aanvoelende maar stevige ondersteuning

 
 

 
 
Voor het Bella Donna hoeslakens gebruikt men uitsluitend de meest hoogwaardige, veredelde en getwiste garens van mako-katoen. Door de toepassing van AloŽ Vera en zijdeproteÔne is dit hoeslaken zeer soepel, pillingvrij en uitmuntend van kwaliteit. In de onderdraad is 3% Elastan toegevoegd waardoor een perfecte pasvorm gewaarborgd is in combinatie met een grote elasticiteit zodat er van plooien in het beddengoed geen sprake is. De hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek en een hoekhoogte welke 30 cm. bedraagt.

Dus voor dikkere matrassen en waterbedden levert dit Bella Donna hoeslaken geen enkel probleem op. Door de moderne verftechnieken zorgen voor een goede kleurechtheid en mooie kleuren. Zo zult u vele jaren plezier beleven aan dit hoogwaardige hoeslaken. Verder kan het hoeslaken in de droogtrommel en is deze strijkvrij.
De Bella Donna collectie bestaat uit o.a hoeslakens voor matrassen en topmatrassen (ook met split), moltons en kussenslopen.
 
 
 

Al onze merken op een rij: Auping, BeddingHouse, Bella Donna, Cassenz,  Ducky Dons, van Dyck, Eastborn, Formesse, Geltex, van Houdt, van Landschoot, Lattoflex, Mahoton, Polydaun, Pullman, Ubica, Vroomshoop, Recor Bedding, MyBed.